Gæstebog

Skriv et indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 35.170.75.58.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
16 indlæg.
Jane Vallentin Jane Vallentin fra Harlev skrev den 06/09/2016 kl. 20:02:
Så er hverdagen vendt tilbage efter en super skøn uge i den skønneste lejlighed, med alt hvad man ønske sig, og mere til. Lækker stor lejlighed, med rigelig plads Ugen gik med afslapning - besøg ved stranden, og ved poolen. Om aften gik vi ned til byen som summede af liv, og hyggelige restauranter med lækker mad. Vi vender helt sikkert tilbage. Knus Otto & Jane
Peter Aalund Peter Aalund fra Esbjerg skrev den 28/08/2016 kl. 12:42:
Tak for en dejlig uge i platja - perfekte forhold i den dejlige lejlighed med 30 gr dagligt og besøg på både strand og ved pool - kommer gerne og forhåbentlig tilbage en anden gang
Sara, Lærke, Lars og Birgit, Esbjerg Sara, Lærke, Lars og Birgit, Esbjerg skrev den 21/08/2016 kl. 12:11:
Dejlig veludstyret lejlighed med god plads til en familie. Pragtfuld udsigt, dejlig strand og adgang til pool. God placering med passende gåafstand til bymidten. Nem at komme til med fly til Girona. Dejlig og hyggelig by med masser af shoppe- og spisemuligheder. Kan også varmt anbefale at leje cykler. Helt sikker en lejlighed vi vil anbefale til andre.
Lone Rubin Lone Rubin fra Esbjerg skrev den 08/06/2016 kl. 12:50:
5 Tøser afsted i 5 dage på dette skønne sted. Solen stod blå på himlen hver dag, 25 deg. C - Havet Azurblå og skønt at bade i. Dejlige madoplevelser og lejligheden er super skøn. Kan varmt anbefales, at holde ferie her:-)
Lone Larsen Lone Larsen fra Esbjerg skrev den 29/05/2016 kl. 11:04:
Tak for et skønt ophold i den dejlige lejlighed.Skøn udsigt og super faciliteter. Vi havde godt vejr og kunne nyde stranden om dagen og bylivet om natten,Pianobar kan anbefales til en drink.
Lone Rubin Lone Rubin fra Esbjerg skrev den 23/09/2015 kl. 09:11:
Vi har været 4 piger afsted fra den 18-22 september. Vejret var skønt - blå himmel og ca. 25 deg. C hver dag. Om dagen lå vi på stranden og vi badede i det skønne azurblå hav. Herefter på shoppingtur i de mange forretninger og ikke mindst ude at spise, med rig mulighed for både thaimad, spansk paella og en stor lækker argentinsk bøf. Lejligheden er super lækker indrettet med toilet til hvert værelse - og med mulighed for at nyde solens stråler fra den åbne stue og samtidig nyde duften af træerne og lytte til fuglenes kvidren. En ferie, jeg vil leve højt på det næste lange stykke tid. Knus fra Lone
Ulla Ankersø Ulla Ankersø fra Esbjerg skrev den 04/09/2012 kl. 17:56:
Dejlig lejlighed tæt på by og dejlig strand. Super feriemål for både bade, oplevelses/kultur ferier. Udover Barcelona kan Girona varmt anbefales.
Jane Weng Jane Weng fra Rungsted skrev den 16/11/2011 kl. 15:29:
Hej Helle. Tak for lån af din dejlige lejlighed. Den er både velbeliggende og velfungerende. Vi havde en skøn uge med mange oplevelser. Ikke mindst vil vi huske en fyldt Camp Nou stadion med skrigende Barca- fans og vores spændende rundvisning på cava fabrikken Freixenet. Platja er en rigtig dejlig by med gode strande og gode restauranter og vi vil meget gerne vende tilbage.
Sanne Lund Sanne Lund skrev den 04/12/2010 kl. 18:45:
Hej Helle 🙂 Fantastisk tur vi havde og rigtig super skønt i din lejelighed - alt klappede bare og selv vejret var fantastisk i oktober
Annette Ankersø Annette Ankersø fra Esbjerg skrev den 18/07/2010 kl. 17:06:
Kære Helle.Så har jeg igen igen haft en dejlig ferie i din lejlighed. Skøn by og område.Glæder mig til næste gang,så jeg beholder bare nøglerne.Flot ny hjemmeside.Knuzz Annette.